CKX Webdesign

Webdesign op maat  

Webdesign op maat

Welkom bij CKX Webdesign, waar we digitale ervaringen tot leven brengen.
Wij geloven dat een krachtig ontwerp niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook de gebruikerservaring moet verbeteren en doelen moet bereiken. Wij combineren creativiteit met technische vaardigheden om websites te creëren die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Wij streven ernaar om uw visie om te zetten in een mooie website. Of u nu een strakke bedrijfswebsite, een boeiende e-commerceplatform of een unieke portfolio-site nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen uw doelen te verwezenlijken.

Wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten gedurende het hele proces, van concept tot lancering en verder. Uw tevredenheid staat voorop en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Blader door ons portfolio om een glimp op te vangen van de diverse projecten die we hebben gerealiseerd. 

Samen kunnen we een website bouwen die niet alleen opvalt, maar ook resultaten oplevert.

Vanaf € 995,- maken wij een website op maat!

Waarom CKX Webdesign?
100% tevredenheid garantie
Betaalbare tarieven
Responsive layouts
Websites op maat

Door goed overleg en onze creativiteit kunnen wij de website voor u maken die helemaal aansluit bij uw wensen en ideeën.

AANPASSEN WEBSITE

Uw website word gebouwd in Open Soure CMS.
Hierdoor is de site gemakkelijk  door u zelf aan te passen.

Omdat we uw website volledig aanpassen aan wat u wilt, betaalt u niet voor overbodige functies/plugins.

We merken dat bedrijven tijd te kort hebben om periodiek aanpassingen aan hun website/shop te verrichten. Hiervoor hebben wij “website onderhoud” pakketten. Onderhoud van uw website (door ons gemaakt) kunt u uitbesteden tegen een scherp tarief middels een onderhoudscontract.

U heeft bij ons de keuze uit
2 onderhoudspakketten.

Wij hebben in de afgelopen jaren al veel mooie dingen mogen maken voor onze klanten en dat levert een portfolio om trots op te zijn op. Neem een kijkje en u zult zien dat wij alles in huis hebben om ook u online te versterken.

WORDPRESS

WordPress content managementsysteem (CMS), is er om de inhoud van uw site simpel te beheren. WordPress content managementsysteem (CMS) is nog steeds groeiend in gebruikers. WordPress biedt vele voordelen voor u als beheerder.
Het grote voordeel is dat u het zelf eenvoudig beheert zonder een expert te zijn.
Dit maakt het toegankelijk voor uw bedrijf om te gebruiken. De mogelijkheden voor uw site zijn daarom enorm.

 Wij zorgen ervoor dat u uw  WordPress website op maat geleverd krijgt, die u vervolgens makkelijk beheert. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid te optimaliseren.

Uw site kan binnen 2 weken al online staan!