CKX Webdesign

UW WEBSITE IN 6 STAPPEN ONLINE

Onze werkwijze voor het ontwikkelen van uw site

Tijdens de ontwikkeling van uw website doorlopen we over het algemeen de volgende zes fases:

Intake

U wilt een nieuwe website en hebt daar bepaalde ideeën over. Samen bekijken we tijdens een intakegesprek wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn

Planning

We bepalen samen wat er gebouwd gaat worden en uit welke onderdelen de website zal bestaan. Samen met een planning die laat zien wat we van elkaar kunnen verwachten.

Ontwerp

In de ontwerpfase starten we met de ontwikkeling van verschillende ontwerpen voor de website, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende templates die de website bevat én apparaten waarop deze wordt bezocht. Hierin is genoeg ruimte voor aanpassingen, totdat u tevreden bent.

Technische realisatie

Het is nu tijd om de ontwerpen te vertalen naar een functionele website. Ons CMS (beheersysteem) zal worden geïntegreerd zodat u met onze begeleiding de website achter de schermen kunt gaan invullen met pagina’s, teksten en foto’s

Lancering

Pas als de site helemaal naar wens is, wordt deze online gezet.

Onderhoud

De website staat misschien al een tijd online, maar u was toch nog even die functionaliteit vergeten die u nu toch graag wilt gebruiken. Bij ons geen probleem, want nadat een website is opgeleverd helpen we u graag bij het onderhoud. Een website is immers nooit helemaal af!