CKX Webdesign

Zoekmachine optimalisatie

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

De vindbaarheid van een mooie website is belangrijk. Wij bouwen een website die hier rekening meehoudt. 
De content en de indeling van de content spelen hierbij een belangrijke rol. 
Door een goede indexatie worden de pagina’s gevonden door zoekmachines. Ook zullen wij de website voorzien van een SSL certificaat zodat uw gegevens verstuurd worden over een veilige verbinding. Ook dit helpt op de SEO ranking en verbetert uw vindbaarheid binnen Google.

Voordelen SEO

  • Meer naamsbekendheid
  • Zoekmachine marketing 
  • Geen kosten per klik voor bezoekers naar uw website
  • Meer bezoek dus meer op uw website

Het proces

Zoekmachine optimalisatie is niet iets wat u eenmalig doet.  Zoekmachines indexeren websites steeds op een andere manier.  Daarom is het belangrijk dat de website geoptimaliseerd blijft. 

Door het plaatsen van de juiste tekst op je website of webshop verhoog je de kans dat je gevonden wordt in Google. Maar hoe weet je wat de juiste content is? Hiervoor doen onze marketeers een zoekwoorden onderzoek door de website en eventuele concurrentie te analyseren. We onderzoeken door middel van een SEO tool welke zoekwoorden veel worden gezocht, hoe hoog de concurrentie daarop is en of er niet eventueel een interessant synoniem is. Aan de hand van dit zoekwoorden onderzoek gaan we de content voor de site schrijven of hierin adviseren. Zo is het ook belangrijk om per pagina de meta title en meta description te voorzien van de juiste zoekwoorden om de vindbaarheid verder te vergroten.